Move, feel, live

Personal Training

Voel jij je somber, vind je jezelf te dik of hou je gewoon van sport? Dan ben je bij Doesjka Sports aan het juiste adres. Doesjka Sports helpt je vet te verbranden en tegelijkertijd je conditie te verbeteren. Het motto van Doesjka Sports is dan ook : move, feel, life. Door te bewegen zul je ervaren dat je letterlijk beter in je vel komt te zitten. Je zult je energieker en fitter voelen. Dat op zijn beurt geeft je meer zelfvertrouwen en je zult veel meer genieten van je leven.

Doesjka Sports coacht jou volgens het Doesjka Sports principe en onderscheidt zich daarmee van anderen. Dit principe zorgt ervoor dat je, terwijl je op kracht traint (spiermassa), je ook je hartslag hoog houdt (conditie). Hierdoor verbrand je vet en tegelijkertijd wordt je longinhoud vergroot. Dit principe is o.a. in samenwerking met Regillio Tuur ontwikkeld (Regilio mag zich dan soms op bijzondere manieren uitlaten; wat betreft trainingsmethodieken is hij de absolute top!).

Personal Training

In dit uur krijg je individuele begeleiding.

Voordat we dit traject in gaan hebben we eerst een intake gesprek om jouw doelstellingen te bespreken en hoe we die gaan behalen. Het voordeel van personal training is dat we gaan werken aan jou wensen, gericht op jou sterke en minder sterke punten.

Een uur lang alleen met je Personal Trainer in de zaal en alle aandacht voor jou!

Doesjka
Doesjka

Voedingsadviezen

Het verkrijgen van een strak lichaam en een goed uithoudingsvermogen gaan hand in hand met het eten van de juiste voeding. Het is daarom mogelijk om een voedingsschema te krijgen gericht op jou doelstelling. Dit is geen dieet maar een handvat om jou op een verantwoordelijke manier een ander leef/eet patroon aan te leren.

In dit schema staan opties wat jij het beste kunt eten om jouw doelstelling te behalen. Dit voedingsschema zorgt ervoor dat je anders gaat eten en geen honger zult lijden. Af en toe een wijntje mag natuurlijk best :-). Ook zullen we jou wegen en meten zodat we de vorderingen goed in de gaten kunnen houden.

Hoe werkt het?

Veel klanten stellen hun privacy erg op prijs. DoesjkaSports begeleidt u daarom ook thuis of op kantoor gedurende een sessie van 1 uur. Dus geen reistijd en alle privacy. In het uur wordt u flink aangepakt.

Mijn ontwikkelde trainingsmethodiek is gefocussed op vetverbranding, conditie en spiermassa. De trainingen zorgen ervoor dat u weer vitaal wordt door het verlagen van u vetpercentage en het vergroten van uw spiermassa. Ook zal door de intensiteit van de training uw conditie aanzienlijk verbeteren.

Doesjka

Graag helpt DoesjkaSports met het realiseren van uw doelstellingen. Mail me voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek!