Personal training voor vrouwen in de overgang bij Doesjka Sports in Amstelveen en omgeving Amsterdam

Ik ben Doesjka, jouw personal trainer bij Doesjka Sports in Amstelveen. Ik weet hoe belangrijk het is om je te ondersteunen tijdens de overgang, een fase waarin vrouwen te maken krijgen met verschillende veranderingen in hun lichaam en hormonen. Ik begrijp dat dit zowel fysiek als emotioneel uitdagend kan zijn. Daarom ben ik er voor je, om je te helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen, verminderen van emotionele klachten én het behouden of verbeteren van je figuur.

Individuele aanpak bij vrouwen in de overgang:

Ik ontwerp trainingsprogramma’s op maat, rekening houdend met jouw unieke behoeften en uitdagingen tijdens de overgang. Dit zorgt ervoor dat je effectief en veilig traint, met aandacht voor hormonale veranderingen, verminderde spiermassa en eventuele gezondheidsproblemen.

Hormoonbalans:

De overgang brengt hormonale schommelingen met zich mee, wat kan leiden tot symptomen zoals opvliegers, stemmingswisselingen en slaapproblemen. Mijn trainingen zijn gericht op het ondersteunen van je hormoonbalans, waardoor je je beter voelt en deze symptomen kunt verminderen.

Behoud van spiermassa en botdichtheid:

Tijdens de overgang neemt de spiermassa af en kunnen botten minder dicht worden. Mijn trainingsprogramma’s zijn gericht op het versterken van spieren en het behouden van botdichtheid, waardoor je gezonder blijft en het risico op blessures en botbreuken vermindert.

Gewichtsbeheersing en vormbehoud:

Gewichtstoename is een veelvoorkomend probleem tijdens de overgang. Ik help je met een evenwichtig trainings- en voedingsprogramma om op een gezonde manier gewicht te verliezen of te behouden en tegelijkertijd je figuur te behouden of te verbeteren.

Stressvermindering:

De overgang kan stressvol zijn, zowel fysiek als emotioneel. Ik integreer ontspanningstechnieken en oefeningen zoals yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen in je trainingsprogramma om stress te verminderen en je algehele welzijn te bevorderen.

Ondersteuning en motivatie:

Als vrouwelijke personal trainer ben ik er om je te ondersteunen, motiveren en aan te moedigen tijdens deze uitdagende fase van je leven. Ik begrijp de uitdagingen van de overgang en ben er om je te helpen je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Kortom, als ervaren persoonlijke trainer en coach met een focus op vrouwen in de overgang, ben ik er om je te helpen bij het aanpakken van de unieke uitdagingen die deze levensfase met zich meebrengt. Samen werken we aan het verbeteren van je gezondheid, welzijn, en het behouden of verbeteren van je figuur.

over mij

Doesjka Meuleman:

mijn trainingen zijn motiverend, POSITIEF, op maat, en vooral leuk!

Ben je op zoek naar een personal trainer die meer biedt dan alleen de routineuze oefeningen? Dan ben je bij mij, Doesjka, aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor mijn manier van trainen?

Motiverend: Elke sessie met mij zorgt ervoor dat je je grenzen verlegt. Ik moedig je aan, daag je uit en zorg ervoor dat je altijd met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Positief: Een positieve mindset is de sleutel tot succes. Bij elke training focus ik niet alleen op je fysieke capaciteiten maar ook op het opbouwen van een positieve houding ten opzichte van je fitnessdoelen. Samen vieren we elke overwinning, hoe klein ook.

Op maat: Geen twee lichamen zijn hetzelfde, en dat geldt ook voor trainingsplannen. Ik ontwerp een programma dat speciaal voor jou is gemaakt, rekening houdend met je huidige niveau, doelen en eventuele beperkingen.

Leuk!: Wie zegt dat sporten saai moet zijn? Met gevarieerde routines, interactieve sessies en mijn enthousiaste begeleiding zorg ik ervoor dat je elke keer uitkijkt naar onze trainingen.

Dus, of je nu een beginner bent die niet weet waar te beginnen of een ervaren sporter die op zoek is naar die extra boost, ik, Doesjka, sta klaar om je te helpen. Neem gerust contact met mij op of plan jouw gratis intake. Dit kan ook via de whatsapp knop. Tot snel!

Meer over mij
hoe werkt het

uitgelegd in 4 simpele stappen

Intake aanvragen

Vraag een intake aan om te beginnen.

Intake gesprek op locatie

Ontmoet elkaar voor een persoonlijk intakegesprek op locatie.

doelstelling bepalen

Samen stellen we duidelijke doelstellingen vast.

aan de slag

Laten we aan de slag gaan en jouw fitnessreis starten!

prijzen

kies het pakket dat bij jou past

per uur
€80
  • 1 Training van 1 uur
  • Persoonlijke één-op-één sessies met Doesjka
  • Aangepaste trainingsroutine gebaseerd op jouw doelen en fitnessniveau.
  • Voedingsadvies om je resultaten te optimaliseren
  • Wekelijkse voortgangscontroles en aanpassingen van het plan
direct starten
10 trainingen
€800
+1 gratis training
  • 11 Training van 1 uur
  • Persoonlijke één-op-één sessies met Doesjka
  • Aangepaste trainingsroutine gebaseerd op jouw doelen en fitnessniveau.
  • Voedingsadvies om je resultaten te optimaliseren
  • Wekelijkse voortgangscontroles en aanpassingen van het plan
direct starten
reviews

wat mijn klanten zeggen

Al meer dan 7 jaar train ik met Doesjka. Ze heeft me geholpen bij het voltooien van marathons, mijn zelfvertrouwen opgebouwd en positiviteit gebracht, waardoor ze de ultieme keuze is voor krachttraining - werkelijk buitengewoon!

Jen Crites

Ik sport al 15 jaar met Doesjka. Ze is de beste Personal Trainer die er is. Vakkundig, vernieuwend en zeer bekwaam.Je wordt door haar gemotiveerd en geen training is het zelfde. Bovendien is ze lief. Na de training heb je ook echt iets gedaan: kan haar iedereen aanraden.

Marielle Goedkoop

Het is heerlijk om met Doesjka te trainen. Zij zorg altijd dat ik gemotiveerd blijft en mijn best doe in elke training. Super professionele en fijn persoon.

Noemi Garcia
FAQ

veelgestelde vragen

Ik ben een beginner. Kan ik toch met vertrouwen beginnen met jouw training?

Absoluut! Mijn programma's zijn ontworpen voor mensen van alle niveaus, inclusief beginners. We werken samen op een tempo dat comfortabel voor je is.

Hoe vaak gaan we per week trainen?

Dit kan variëren van 1 tot 5 sessies per week. Het hangt af van jouw doelen en voorkeuren.

Hoe meet je mijn vooruitgang?

Ik houd je vorderingen bij via verschillende methoden, waaronder lichaamsanalyses en regelmatige voortgangsevaluaties, zodat we je ontwikkeling kunnen volgen.

Wat als ik blessuregevoelig ben?

Jouw veiligheid staat voorop. Ik pas de training aan om blessures te voorkomen en te werken aan jouw herstel.

pLan direct een gratis intake

direct aanvragen