Personal training na de bevalling bij Doesjka Sports in Amstelveen en omgeving Amsterdam

Ik ben Doesjka, jouw vrouwelijke personal trainer die gespecialiseerd is in personal training voor vrouwen die na de bevalling snel weer in shape willen komen. Ik help pas bevallen vrouwen graag met hun herstel en fitness. Als vrouw en ervaren personal trainer, begrijp ik de uitdagingen en behoeften die je tegenkomt na de bevalling. Ik maak voor jou een trainings- en voedingsprogramma op maat dat effectief en ook leuk is. Hier zijn een paar dingen waar ik je bij kan ondersteunen:

Veilig en prettig herstellen en fit worden na de bevalling door middel van personal training:

Ik zorg voor een trainingsplan dat past bij je lichaam en emoties na de bevalling. Samen werken we op een positieve manier aan oefeningen die bijdragen aan je herstel. Bekkenbodem- en core versterken op een fijne manier: Ik begeleid je bij oefeningen die gericht zijn op het versterken van je bekkenbodem- en core spieren. We maken de trainingen motiverend en aangenaam, zodat je plezier beleeft terwijl je herstelt.

Diastase recti herstel op een prettige manier:

Heb je diastase recti (scheiding van de buikspieren) na de bevalling? Ik help je met veilige, effectieve en aangename oefeningen om je buikspieren te versterken en de buikspier-scheiding te verminderen.

Gewichtsverlies en voedingsadvies voor vrouwen die willen afvallen en fit worden na de bevalling:

Ik help je bij het verliezen van overtollig gewicht op een positieve, gezonde en duurzame manier, terwijlwe het daarbij vooral ook leuk houden. We stellen samen een voedingsplan op dat rekening houdt metde verhoogde voedingsbehoeften van vrouwen die borstvoeding geven.

Aanpassing aan de nieuwe levensfase na het krijgen van een baby met ondersteuning en plezier:

Ik begrijp dat het leven met een pasgeboren baby stressvol en overweldigend kan zijn. Met mijn personal trainings programma voor na de bevalling bied ik ook ondersteuning en motivatie om je te helpen je gezondheids- en fitnessdoelen te blijven nastreven tijdens deze uitdagende periode en zorg dat je hier plezier in hebt.

Flexibele planning en trainingsprogramma’s voor na de bevalling:

Ik weet dat pas bevallen vrouwen te maken hebben met de verantwoordelijkheden en onvoorspelbaarheid van het moederschap. Daarom bied ik flexibele trainingsopties aan, zodat je kunt trainen wanneer het jou het beste uitkomt. Als je onlangs bent bevallen en op zoek bent naar een vrouwelijke personal trainer die zelf ook moeder is, begrijpt wat je doormaakt en je kan helpen op weg naar herstel en een gezonder leven, neem dan contact met me op. Samen werken we aan je herstel, welzijn en het bereiken van je fitnessdoelen in deze belangrijke levensfase en we zorgen er vooral voor dat je er plezier in hebt! Nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust even contact met mij op, dan kunnen we in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken.

over mij

Doesjka Meuleman:

mijn trainingen zijn motiverend, POSITIEF, op maat, en vooral leuk!

Ben je op zoek naar een personal trainer die meer biedt dan alleen de routineuze oefeningen? Dan ben je bij mij, Doesjka, aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor mijn manier van trainen?

Motiverend: Elke sessie met mij zorgt ervoor dat je je grenzen verlegt. Ik moedig je aan, daag je uit en zorg ervoor dat je altijd met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Positief: Een positieve mindset is de sleutel tot succes. Bij elke training focus ik niet alleen op je fysieke capaciteiten maar ook op het opbouwen van een positieve houding ten opzichte van je fitnessdoelen. Samen vieren we elke overwinning, hoe klein ook.

Op maat: Geen twee lichamen zijn hetzelfde, en dat geldt ook voor trainingsplannen. Ik ontwerp een programma dat speciaal voor jou is gemaakt, rekening houdend met je huidige niveau, doelen en eventuele beperkingen.

Leuk!: Wie zegt dat sporten saai moet zijn? Met gevarieerde routines, interactieve sessies en mijn enthousiaste begeleiding zorg ik ervoor dat je elke keer uitkijkt naar onze trainingen.

Dus, of je nu een beginner bent die niet weet waar te beginnen of een ervaren sporter die op zoek is naar die extra boost, ik, Doesjka, sta klaar om je te helpen. Neem gerust contact met mij op of plan jouw gratis intake. Dit kan ook via de whatsapp knop. Tot snel!

Meer over mij
hoe werkt het

uitgelegd in 4 simpele stappen

Intake aanvragen

Vraag een intake aan om te beginnen.

Intake gesprek op locatie

Ontmoet elkaar voor een persoonlijk intakegesprek op locatie.

doelstelling bepalen

Samen stellen we duidelijke doelstellingen vast.

aan de slag

Laten we aan de slag gaan en jouw fitnessreis starten!

prijzen

kies het pakket dat bij jou past

per uur
€80
  • 1 Training van 1 uur
  • Persoonlijke één-op-één sessies met Doesjka
  • Aangepaste trainingsroutine gebaseerd op jouw doelen en fitnessniveau.
  • Voedingsadvies om je resultaten te optimaliseren
  • Wekelijkse voortgangscontroles en aanpassingen van het plan
direct starten
10 trainingen
€800
+1 gratis training
  • 11 Training van 1 uur
  • Persoonlijke één-op-één sessies met Doesjka
  • Aangepaste trainingsroutine gebaseerd op jouw doelen en fitnessniveau.
  • Voedingsadvies om je resultaten te optimaliseren
  • Wekelijkse voortgangscontroles en aanpassingen van het plan
direct starten
reviews

wat mijn klanten zeggen

Al meer dan 7 jaar train ik met Doesjka. Ze heeft me geholpen bij het voltooien van marathons, mijn zelfvertrouwen opgebouwd en positiviteit gebracht, waardoor ze de ultieme keuze is voor krachttraining - werkelijk buitengewoon!

Jen Crites

Ik sport al 15 jaar met Doesjka. Ze is de beste Personal Trainer die er is. Vakkundig, vernieuwend en zeer bekwaam.Je wordt door haar gemotiveerd en geen training is het zelfde. Bovendien is ze lief. Na de training heb je ook echt iets gedaan: kan haar iedereen aanraden.

Marielle Goedkoop

Het is heerlijk om met Doesjka te trainen. Zij zorg altijd dat ik gemotiveerd blijft en mijn best doe in elke training. Super professionele en fijn persoon.

Noemi Garcia
FAQ

veelgestelde vragen

Ik ben een beginner. Kan ik toch met vertrouwen beginnen met jouw training?

Absoluut! Mijn programma's zijn ontworpen voor mensen van alle niveaus, inclusief beginners. We werken samen op een tempo dat comfortabel voor je is.

Hoe vaak gaan we per week trainen?

Dit kan variëren van 1 tot 5 sessies per week. Het hangt af van jouw doelen en voorkeuren.

Hoe meet je mijn vooruitgang?

Ik houd je vorderingen bij via verschillende methoden, waaronder lichaamsanalyses en regelmatige voortgangsevaluaties, zodat we je ontwikkeling kunnen volgen.

Wat als ik blessuregevoelig ben?

Jouw veiligheid staat voorop. Ik pas de training aan om blessures te voorkomen en te werken aan jouw herstel.

pLan direct een gratis intake

direct aanvragen