Compound oefeningen

DE KRACHT VAN COMPOUND OEFENINGEN

Wil je een efficiënte, krachtige en bewezen trainingsmethode die je helpt sneller resultaten te bereiken? Welkom bij Doesjka Sports, waar we de kracht van compound oefeningen inzetten om je naar je beste vorm te leiden. Laten we samen aan de slag gaan met compound oefeningen en jouw lichaam sterker en fitter maken dan ooit tevoren.

Waarom compound oefeningen?

 1. Maximale Impact: Compound oefeningen richten zich op meerdere spiergroepen tegelijk, waardoor je meer doet in minder tijd. Dit betekent meer calorieën verbranden en sneller spieropbouw!
 2. Functionele Kracht: Het gaat niet alleen om er goed uitzien. Met compound oefeningen bouw je kracht op die je in het dagelijks leven kunt gebruiken, van het optillen van boodschappen tot het spelen met je kinderen.
 3. Verbeterde Stabiliteit en Balans: Deze oefeningen trainen niet alleen je grote spiergroepen, maar ook je stabiliserende spieren, wat leidt tot een betere lichaamshouding en evenwicht.
 4. Variatie en Uitdaging: Saaiheid en plateau's zijn vijanden van progressie. Met compound oefeningen heb je een scala aan oefeningen tot je beschikking die je uitdagen en je geëngageerd houden.

Bij Doesjka Sports geloof ik in de transformatieve kracht van gerichte training. De personal training mbo compound oefeningen geef ik bij Big Gym in Amstelveen. En compound oefeningen staan centraal in deze benadering. Dus, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde atleet, laten we samen aan de slag gaan en jouw lichaam sterker en fitter maken dan ooit tevoren.

Tot snel bij Doesjka Sports!

over mij

Doesjka Meuleman:

mijn trainingen zijn motiverend, POSITIEF, op maat, en vooral leuk!

Ben je op zoek naar een personal trainer die meer biedt dan alleen de routineuze oefeningen? Dan ben je bij mij, Doesjka, aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor mijn manier van trainen?

Motiverend: Elke sessie met mij zorgt ervoor dat je je grenzen verlegt. Ik moedig je aan, daag je uit en zorg ervoor dat je altijd met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Positief: Een positieve mindset is de sleutel tot succes. Bij elke training focus ik niet alleen op je fysieke capaciteiten maar ook op het opbouwen van een positieve houding ten opzichte van je fitnessdoelen. Samen vieren we elke overwinning, hoe klein ook.

Op maat: Geen twee lichamen zijn hetzelfde, en dat geldt ook voor trainingsplannen. Ik ontwerp een programma dat speciaal voor jou is gemaakt, rekening houdend met je huidige niveau, doelen en eventuele beperkingen.

Leuk!: Wie zegt dat sporten saai moet zijn? Met gevarieerde routines, interactieve sessies en mijn enthousiaste begeleiding zorg ik ervoor dat je elke keer uitkijkt naar onze trainingen.

Dus, of je nu een beginner bent die niet weet waar te beginnen of een ervaren sporter die op zoek is naar die extra boost, ik, Doesjka, sta klaar om je te helpen. Neem gerust contact met mij op of plan jouw gratis intake. Dit kan ook via de whatsapp knop. Tot snel!

Meer over mij
hoe werkt het

uitgelegd in 4 simpele stappen

Intake aanvragen

Vraag een intake aan om te beginnen.

Intake gesprek op locatie

Ontmoet elkaar voor een persoonlijk intakegesprek op locatie.

doelstelling bepalen

Samen stellen we duidelijke doelstellingen vast.

aan de slag

Laten we aan de slag gaan en jouw fitnessreis starten!

prijzen

kies het pakket dat bij jou past

per uur
€80
 • 1 Training van 1 uur
 • Persoonlijke één-op-één sessies met Doesjka
 • Aangepaste trainingsroutine gebaseerd op jouw doelen en fitnessniveau.
 • Voedingsadvies om je resultaten te optimaliseren
 • Wekelijkse voortgangscontroles en aanpassingen van het plan
direct starten
10 trainingen
€800
+1 gratis training
 • 11 Training van 1 uur
 • Persoonlijke één-op-één sessies met Doesjka
 • Aangepaste trainingsroutine gebaseerd op jouw doelen en fitnessniveau.
 • Voedingsadvies om je resultaten te optimaliseren
 • Wekelijkse voortgangscontroles en aanpassingen van het plan
direct starten
reviews

wat mijn klanten zeggen

Al meer dan 7 jaar train ik met Doesjka. Ze heeft me geholpen bij het voltooien van marathons, mijn zelfvertrouwen opgebouwd en positiviteit gebracht, waardoor ze de ultieme keuze is voor krachttraining - werkelijk buitengewoon!

Jen Crites

Ik sport al 15 jaar met Doesjka. Ze is de beste Personal Trainer die er is. Vakkundig, vernieuwend en zeer bekwaam.Je wordt door haar gemotiveerd en geen training is het zelfde. Bovendien is ze lief. Na de training heb je ook echt iets gedaan: kan haar iedereen aanraden.

Marielle Goedkoop

Het is heerlijk om met Doesjka te trainen. Zij zorg altijd dat ik gemotiveerd blijft en mijn best doe in elke training. Super professionele en fijn persoon.

Noemi Garcia
FAQ

veelgestelde vragen

Ik ben een beginner. Kan ik toch met vertrouwen beginnen met jouw training?

Absoluut! Mijn programma's zijn ontworpen voor mensen van alle niveaus, inclusief beginners. We werken samen op een tempo dat comfortabel voor je is.

Hoe vaak gaan we per week trainen?

Dit kan variëren van 1 tot 5 sessies per week. Het hangt af van jouw doelen en voorkeuren.

Hoe meet je mijn vooruitgang?

Ik houd je vorderingen bij via verschillende methoden, waaronder lichaamsanalyses en regelmatige voortgangsevaluaties, zodat we je ontwikkeling kunnen volgen.

Wat als ik blessuregevoelig ben?

Jouw veiligheid staat voorop. Ik pas de training aan om blessures te voorkomen en te werken aan jouw herstel.

pLan direct een gratis intake

direct aanvragen